Stop (huiselijk) geweld

Hoofdmenu:

Stichting Anfora zoekt een secretaris m/v
Stichting Anfora is een vrijwilligersorganisatie die het thema Huiselijk Geweld onder de aandacht wil brengen met als doel het terugdringen van huiselijk geweld. Stichting Anfora doet dit door het geven van voorlichtingen, presentaties en het organiseren van activiteiten.

Door het vertrek van onze secretaris zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven opvolger die, op vrijwillige basis, het bestuur komt versterken. De secretaris is de schrijver van het bestuur en daarmee van de stichting. Zijn of haar taken zijn:
• In overleg met de voorzitter de agenda voor de bestuursvergaderingen opstellen en verzenden, en het notuleren tijdens vergaderingen.
• Brieven en andere stukken opstellen in samenwerking met de overige vrijwilligers.
• Het bijhouden van het archief, ontvangen brieven, e-mails en andere correspondentie.
• Het bijhouden van het adressenbestand en de ledenlijst.

Van de nieuwe secretaris verwachten wij;
• Affiniteit met het thema Huiselijk Geweld in de breedste zin van het woord;
• Enthousiasme;
• Dat hij/zij het leuk vindt om in een klein team te werken;
• Ervaring in, of met de functie als secretaris van een stichting of vereniging is een gewenst;
• Goede mondelinge, schriftelijke en digitale vaardigheden;
• Gedrevenheid, nauwkeurigheid en inzet;
• Enige ervaring met projectmatig werken is een pré.

Belangstelling gewekt?
Stuur je CV met motivatie waarom jij onze nieuwe secretaris bent naar Nancy Berkepeis-Kasteel (voorzitter) via algemeen@stichtinganfora.nl